English
French
Spanish
German
Dutch
Italian
Finnish
Vanhan maailman lumous

Hei ja tervetuloa Toberpatrick Cottagesiin. Toberpatrick Cottages tarjoaa itsepalvelumajoituksen monille lomailijoille, jotka vierailevat Irlannin kaakkoisosassa.

Toberpatrick Cottages on äskettäin kunnostettu kivirakenteinen pihamaa, joka huokuu "Vanhan maailman" viehätysvoimaa. Sijoitettuna hiljaisen maalaistien varteen, rauhalliseen maalaismaisemaan, mökit ovat osa Croghan-vuoren juurella sijaitsevaa 170 eekkerin siittolaa ja naudanlihamaatilaa, joka ylpeilee upeilla vierivien kukkuloiden ja kaukaisten laaksojen näkymillään. Tutustu alueeseen monien vuoristokävelyreittien kautta, joilla voit nauttia parhaasta Onginnasta tai Kalastuksesta Wicklow’ssa.

Kinsellan perhe on tehnyt ahkerasti työtä tarjotakseen vierailleen tunteen siitä, että he ovat astuneet ajassa taaksepäin. Tulet tapaamaan monia ystävällisiä pikkukoiria, aaseja, hevosia ja karjaa. Käki palaa edelleen joka vuosi Toberpatrickiin, joka on tänä päivänä harvinaista.

Me toivomme, että nautit verkkosivuilla olevien monien valokuvien katselusta. Jos sinulla on kysyttävää, ota ihmeessä yhteyttä meihin. 

 

Click Here - Pääsivuston